Εκδηλώσεις «Μαυροδέντρι 2012»



maurodentri ekdiloseis9876Το τριήμερο Πέμπτη 2, Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Αυγούστου θα διοργανωθούν οι εκδηλώσεις “Μαυροδέντρι 2012″ από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροδενδρίου. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν δρώμενα για παιδιά, αθλητικές εκδηλώσεις, θέατρο και μουσική με το μεγάλο Αντάμωμα Απανταχού Μαυροδενδριτών το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Ειδικότερα: Ποδηλατοδρομία σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου, τον Γύρο του Μαυροδενδρίου και κυκλοφοριακή αγωγή από την Τροχαία Κοζάνης στις 6.30 το απόγευμα και παιδική βραδιά στην πλατεία του χωριού μετά τις 9 το βράδυ .Την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα δοθεί θεατρική παράσταση «Ο Λαζάραγας», από την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης, στο Αμφιθέατρο στην είσοδο του χωριού, στις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το Αντάμωμα Απανταχού Μαυροδενδριτών , στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, με ορχήστρα και παρουσίαση συγκροτημάτων.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.