Συλλήψεις για κλοπές και για καλλιέργεια κάνναβης στα Σέρβια και στον Βαθύλακο



astinomia_logoΚλοπή στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.

Χθες τις μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κεντρική πόρτα του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής στα Σέρβια εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν :

μία (1) λειψανοθήκη, περιέχουσα τμήμα λειψάνου της Αγίας Θεοδώρας της Σερβιώτισσας,
μία (1) λειψανοθήκη,
έντεκα (11) καντήλες,
ένα (1) ασημένιο δισκοπότηρο και
μέρος ενός επίχρυσου (1) δισκοπότηρου.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στο  Βαθύλακο Κοζάνης.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βαθύλακο Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ένας 24χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα 82χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι, χθες (21-07-2012) το πρωί ο 24χρονος προφασιζόμενος την πώληση λαχανικών μπήκε στην αυλή του σπιτιού του, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500€) ευρώ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με ΙΧΦ αυτοκίνητο. Μετά από αναζητήσεις ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε και παρά το σήμα αστυνομικών για στάθμευση αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από καταδίωξη εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Ακολούθως και συνεχιζόμενης της έρευνας, τις απογευματινές ώρες ο 24χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη .

Το ΙΧΦ αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον 82χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 31χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια κάνναβης στα Σέρβια Κοζάνης.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στα Σέρβια Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Σερβίων, 31χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος κατελήφθη σε αγροτική περιοχή στα Σέρβια Κοζάνης να καλλιεργεί εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από πενήντα ένα (51)  έως ενενήντα ένα (91) εκατοστά, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε ένα  αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη.

Τα εννέα (9) δενδρύλλια καθώς και το αυτοσχέδιο τσιγάρο κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.