Εκδηλώσεις πολιτισμού στην Λευκόβρυση



agia-marina-2012ekdiloseisΠολιτιστικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Αγία Μαρίνα» διοργανώνει ο Ιστορικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Διγενής Ακρίτας» στην Λευκόβρυση. Σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 9. 30 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία του χωριού η Θεατρική Ομάδα του Ιστορικού Λαογραφικού Συλλόγου «Διγενής Ακρίτας» Λευκόβρυσης θα παρουσιάσει, τη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Κεχαΐδη «Το Πανηγύρι».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Αύριο Πέμπτη 19 Ιουλίου, 9.30 το βράδυ στον υπαίθριο πολυχώρο εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί μία μουσικό χορευτική βραδιά αφιερωμένη από την νεολαία. Νέοι καλλιτέχνες και χορευτές από την ευρύτερη περιοχή, άγνωστοι στο ευρύ κοινό, βρίσκουν βήμα να εκφραστούν, στην εκδήλωση με τίτλο «ηώς καλλιτεχνών και χορευτών».Συμμετέχουν οι μουσικοί: Βούλα Κεντεμποζίδου (λύρα), Κώστας Παρχαρίδης (λύρα), Μιχάλης Πουϊκίδης (λύρα), Στέφανος Μεϊχανετσίδης (νταούλι), Άγγελος Λαφαζανίδης (νταούλι), στο τραγούδι ο Βασίλης Παντελίδης, ο Γιάννης Θεοδωρίδης και ο Γιώργος Καπαγιαννίδης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.