«ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2012»: «Να ζει κανεις ή να μη ζει?» και «Διατρός με το ζόρ΄»



dimos_kozanis_politistika3245ehgrer«Να ζει κανεις ή να μη ζει?» και «Διατρός με το ζόρ΄»

ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ – ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
«Να ζει κανείς ή να μη ζει»
Ελληνική Θεαμάτων

Μετά τη μεγάλη επιτυχία φέτος τον χειμώνα στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», η απολαυστική παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» που τόσο δεξιοτεχνικά διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που γνωρίσαμε στον κινηματογράφο από τον Μελ Μπρουκς και παρουσιάζεται από ένα θίασο λαμπερών κωμικών ηθοποιών.

Απόδοση- σκηνοθεσία: Θ. Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα, Συγγραφέας: N. Whitby, Σκηνικά: Α. Δαγκλίδη, Κοστούμια: Έ. Σιούπη, Στίχοι – Μουσική: Α. Μάνου, Φωτισμοί: Κ. Μαραγκουδάκη

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής, Σοφία Μουτίδου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Μεργιανός, Πρόδρομος Τουσουνίδης

Τετάρτη 18 & Πέμπτη 19 Ιουλίου • Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο *  • Ώρα 21:15
Εισιτήριο : 20,00€ & 15,00€ φοιτητικό
Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 12 ευρώ στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου απέναντι από τη Μητρόπολη 11.00 με 14.00 & 18.30 με 21.30 από Παρασκευή 13/7 έως Τρίτη 17/7.

2)Η θεατρική παράσταση «Διατρός με το ζόρ΄» μια διασκευή του έργου «Γιατρός με το στανιό» στην ποντιακή διάλεκτο, που παρουσιάζει ο Ποντιακός – Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου και ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία της Ακρινής, αναβλήθηκε για την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 21:00 στον ίδιο χώρο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.