Στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών!

samaras_310_182_280_160

– Με δυνατό πόνο στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση μεταφέθηκε σε νοκοκομείο ο κ.Ράπανος
– Με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς ο κ.Σαμαράς – Επέστρεψε λίγο μετά τις 15.30 στο Μέγαρο Μαξίμου
– Θα χειρουργηθεί αύριο στο νοσοκομείο Αττικόν
– Eίχε ενοχλήσεις εδώ και πολλές ημέρες και η πίεση των ημερών επιδείνωσε την κατάσταση
– Αναβάλλεται η Κ.Ο. της ΝΔ που ηταν προγραμματισμένη για τις 18.00
– Αναβάλλεται και η ορκωμοσία του Ράπανου ως υπουργού Οικονομικών
– Περαστικά του ευχήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ευχέλαιο θα πρέπει να κάνουν στην κυβέρνηση συνεργασίας, αφού δυο μέλη της, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, μεταφέρθηκαν εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Ο κ.Σαμαράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν με αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς και όπως λένε οι γιατροί, δεν είναι κάτι το σοβαρό και αν αντιμετωπισθεί εγκαίρως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. O κ.Σαμαράς είχε ενοχλήσεις εδώ και πολλές ημέρες αλλά η πίεση των ημερών επιδείνωσε την κατάσταση. Ο πρωθυπουργός μετά τις απαραίτητες εξετάσεις επέστρεψε λίγο μετά τις 15.30 στο Μέγαρο Μαξίμου και αύριο το πρωί θα χειρουργηθεί.

Με δυνατό πόνο στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και μεγάλη καταβολή, μεταφέθηκε εσπευσμένα στο θεραπευτήριο «Υγεία», ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, έχουν σταθεροποιήσει την κατάστασή του και τον υποβάλλουν σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να εντοπίσουν το αίτιο, που προκάλεσε το πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για τις 19.30 ορκωμοσία του υπουργού.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Ράπανος παρουσίασε υψηλό πυρετό, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα, στο οποίο παρέμενε εν αναμονή της ορκωμοσίας του που δεν έγινε χθες, λόγω της συμμετοχής του προκατόχου του υπηρεσιακού υπουργού Γιώργου Ζανιά στο Eurogroup, στις Βρυξέλες.

Από πηγές της Προεδρίας έγινε γνωστό ότι στην προγραμματισμένη ώρα θα ορκιστούν μόνον οι υφυπουργοί Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, οι οποίοι επίσης δεν ορκίστηκαν χθες.

Από το πολιτικό γραφείο του κ.Σαμαρά εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.

Aλλάζει το πρόγραμμα

Θεωρείται απίθανο να πραγματοποιηθεί η σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ που είχε προγραμματιστεί για τις 18:00 στη βουλή.

O κ.Σαμαράς δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος του ευχήθηκε περαστικά.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.