Ρε μπαγάσες! Ζήτησαν τέλος επιτηδεύματος από τον Άσιμο!

nikolas-asimos-300x247

Είναι ο πιο διάσημος αυτόχειρας καλλιτέχνης στην Ελλάδα. Εχει αγαπηθεί όσο λίγοι ή μάλλον καλύτερα έχει λατρευτεί. Ο  Νικόλας Άσιμος μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές με τα τραγούδια παρακαταθήκη που άφησε και είναι και σύμβολο για πολλούς.Ε! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ! ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Να τους το θυμήσουμε: Ο Νικόλας Άσιμος έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 39 ετών στις 17 Μαρτίου του 1988.

Τα αστέρια του υπουργείου Οικονομικών στο πλαίσιο των ελέγχων για να ενισχύσουν τα έσοδα του κράτους αποφάσισαν ότι και ο Νικόλας έπρεπε να πληρώσει.

Έψαχναν και έψαχνα και έψαχναν τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αν και δεν κόβουν αποδείξεις, δεν έχουν διακόψει τις εργασίες τους, οπότε θα πρέπει να καταβάλουν το τέλος επιτηδευματία.

Και όπως γράφει «το Ποντίκι», οι υπάλληλοι τις εφορίας έστειλαν ακόμα και

στον Νικόλα Άσιμο ειδοποιητήριο να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητές του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί οτι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Ρε μπαγάσες….

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.