Γέφυρα Ζωής: «Karaoke Concert» στο Υπαίθριο Θέατρο του Δήμου Κοζάνης



aimodotes_kozanis345343Την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, ώρα έναρξης 21:00. “ Karaoke Concert” στο Υπαίθριο Θέατρο του Δήμου Κοζάνης από το  Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨  και την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ¨Μαμάτσειο¨ με τη στήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης.

Μία “Play Back” συναυλία (karaoke) όπου περισσότεροι από 10 φίλοι καλλιτέχνες θα αποδώσουν προεπιλεγμένα τραγούδια από τη διαθέσιμη λίστα του Συλλόγου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η μετάγγιση της ιδέας του Εθελοντισμού και της Δωρεάς της ζωής μέσα από την κοινωνικοποίηση και συνύπαρξη  νέων ανθρώπων.

Εμείς οι Εθελοντές Αιμοδότες Κοζάνης τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη και τον Πολίτη Τακτικό Εθελοντή Αιμοδότη με το μήνυμα  για το 2012 διοργανώνοντας το Karaoke Concert, μεταφέροντας μήνυμα Αγάπης, Αισιοδοξίας, Ελπίδας.

Είσοδος Ελεύθερη

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.