Άγνωστοι ξάφρισαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ στη Κοζάνη



astinomia_jacket_platiΜε λεία περίπου κοσμήματα και μετρητά, συνολικής αξίας περίπου 7.000, έφυγαν άγνωστοι δράστες που προχτές βράδυ διέρρηξαν σπίτι στην Κοζάνη.Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι από μπαλκονόπορτα τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη. Οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, οπότε έψαξαν με την άνεσή τους το σπίτι, ξαφρίζοντας χρήματα και χρυσαφικά. Πήραν 1.900 ευρώ σε πενηντάρικα που βρήκαν σε συρτάρι, καθώς και διάφορα κοσμήματα, όπως δύο χρυσά βραχιόλια, δύο χρυσά δαχτυλίδια, τέσσερα ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια, ένα χρυσό σταυρό, δύο χρυσές βέρες, πέντε χρυσές λίρες, ένα χρυσό πεντόλιρο, δύο χρυσά φλουριά και δύο χρυσές παιδικές ταυτότητες.

Η αξία των χρυσαφικών εκτιμάται σε περίπου 5.000 ευρώ, ενώ μαζί με τα 1.900 ευρώ σε μετρητά, η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 6.900 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες προηγουμένως είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να διαρρήξουν διαμέρισμα στον κάτω όροφο της ίδιας οικοδομής. Μάλιστα η παθούσα αρχικά δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή, αλλά μόλις έμαθε την απόπειρα διάρρηξης στο γείτονά της, τότε έκανε έλεγχο και διαπίστωσε ότι χρυσά κοσμήματα και χρήματα είχαν κάνει φτερά, οπότε πήγε και κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.