Έξω η Ντόρα από την Ευρωζώνη!



samaras-mpakogianniΓράφει ο pitsirikos

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την Ντόρα Μπακογιάννη «αντιπρόσωπο της Siemens στην Ελλάδα» αλλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα. Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο». Ο Αντώνης Σαμαράς επιβράβευσε την Ντόρα Μπακογιάννη -για όλα αυτά- με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά -ο οποίος δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός αρχηγός αλλά σαν μαριονέτα– προκαλεί θλίψη ακόμα και σε αυτούς που δεν τον πίστεψαν ποτέ. Όταν θα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της γελοιοποίησής του, μπορεί να αυτοκτονήσει σαν την Πηνελόπη Δέλτα.

Αν στη χώρα μας υπήρχε η παραμικρή έννοια της Δικαιοσύνης, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα έπαιζε ακόμα τη χαριτωμένη και αθώα παιδούλα αλλά θα είχε οδηγηθεί από καιρό στο δικαστήριο.

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι κάνει πως δεν ακούει τις βαριές κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ξέρει πως στις 17 Ιουνίου δεν παίζεται το μέλλον της χώρας αλλά το δικό της. Και μπορεί το μέλλον της να είναι πίσω από τα σίδερα. Μαζί με τον Κουφοντίνα.

Το δίλημμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν είναι «ευρώ ή δραχμή». Το δίλημμα είναι αν θα συνεχίσουμε με κορυφαίες προσωπικότητες όπως η Ντόρα Μπακογιάννη ή θα τις στείλουμε στον αγύριστο και θα προχωρήσουμε για να φτιάξουμε μια χώρα χωρίς νταβατζήδες – Έλληνες και ξένους.

Μέλλον με Μπακογιάννες δεν υπάρχει για την Ελλάδα. Αυτό είναι βέβαιο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.