Έκθεση με θέμα «Αντιθέσεις» από την φωτογραφική λέσχη «Φωτοεστίαση» – Βίντεοekthesi_fotoestiasis_koz234Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της φωτογραφικής λέσχης «Φωτοεστίαση», πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 26 Μαΐου 2012, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κοζάνης.

Η έκθεση που ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κοζάνης, είχε θέμα τις αντιθέσεις.

Δεκαπέντε φωτογράφοι εκθέτουν τα έργα τους στην όμορφη αυτή έκθεση, με αντικείμενο τις αντιθέσεις που συναντούμε καθημερινά στην προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική μας ζωή.

Πιο συγκεκριμένα τα έργα περιλαμβάνουν αντιθέσεις χρωμάτων, κατευθύνσεων, συναισθημάτων, ενώ οι πολυπολιτισμικότητα, η ανθρώπινη πολυμορφία, η πάλη των τάξεων, οι θρησκευτικές διαφορετικότητες, η φτώχεια και ο πλούτος, είναι πεδία που ελκύουν τους φωτογράφους αυτής της έκθεσης.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουνίου, από τις 17.00-23.00.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.