Καμμένος: «Απειλήστε με ό,τι μέσον θέλετε, αλλά τελειώσατε»



kammenos_panos4657Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή το επίμαχο έγγραφο προς την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook οργισμένο μήνυμα.

«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ό,τι μέσον θέλετε, αλλά καταλάβετε το, τελειώσατε, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα», τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Πάνος Καμμένος.

«Όσο και να χτυπάτε, ότι βρόμικο μέσον και να χρησιμοποιήσετε, όποιους και να προσλάβετε, δεν πρόκειται να μας γονατίσετε», προειδοποιεί.

Παράλληλα σημείωσε ότι ενόχλησε η πρόταση του κόμματος του για ο κρατικοποίηση της τράπεζας της Ελλάδος και για καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και «ενεργοποιήσατε μέχρι τους παλιούς φίλους σας βολεμένους σε θέσεις κλειδιά έτοιμους για τις προβοκάτσιες».

«Νομίζετε ότι θα φοβίσετε τους Έλληνες και θα μας βάλετε σε τεχνικές αντιπαραθέσεις του χθες. Κάνετε λάθος. Αντίπαλοι μας είστε εσείς οι υπηρέτες των τραπεζών, οι δολοφόνοι των ονείρων των παιδιών μας. Εσείς που εξαθλιώνοντας τις Ελληνικές οικογένειες τώρα θέλετε την γη μας την θάλασσα μας, τον Ήλιο μας», υπογραμμίζει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καταλήγει:

«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ό,τι μέσον θέλετε, αλλά καταλάβετε το, τελειώσατε, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

newpost.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.