Εκλογές – μπικίνι!!!



ginaikeia_bikini_sexy456Νέες εκλογές λοιπόν….

Ας δούμε πως μπαίνουν τα κόμματα στη νέα αυτή μάχη…

Η ΝΔ του Σαμαρά ,ένα βήμα πριν μετατραπεί σε ΠΟΛ.ΑΝ. , θα αναζητήσει υποχρεωτικά επιστροφές στελεχών και μερική επανένωση της δεξιάς πολυκατοικίας.Το κακό για το Σαμαρά είναι ότι οι σχέσεις του με τον Καμμένο βαίνουν συνεχώς προς το χειρότερο κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα!!Εκτός αν εκεί στη Συγγρού μαζί με την επιστροφή στελεχών έχουμε κι αποχώρηση …αρχηγού,οπότε αλλάζουν τα δεδομένα.

Ο σέξυ Αλέξης νιώθει ήδη ένας μικρός Ανδρέας Παπανδρέου.Βάζει σαν στόχο το 28%,το δεύτερο ιστορικά ποσοστό του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα , στη γένεσή του.Κι επειδή ο Αλέξης είναι όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο blackmail σε δαιμονιώδη φόρμα,όσο οι άλλοι έχαναν χρόνο με διερευνητικές εντολές και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες,αυτός συναντιόταν με Οικολόγους και Κατσέλη (!!!!) , εξασφαλίζοντας νέους συμμάχους στην πορεία του προς την κορυφή.Αν δεν του συμβεί κάποιο ατύχημα,θα πάει μπροστά γιατί βλέπει μπροστά!!! Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε,ποιος ή

ποιοι τον καθοδηγούν!!!

Αχ βρε Μπένυ,τι ηρωικές προσπάθειες έκανες αγόρι μου για να σχηματισθεί κυβέρνηση…Κι όμως πήγαν χαμένες,γιατί οι άλλοι είναι κόπανοι!!Ενώ εσύ,τι κύριος,τι ηγέτης,τι ήρωας,τι ταπεινός ήσουν..!!!Αν πάντως δεν προλάβεις να βρεις ένα όμορφο και πιασάρικο όνομα για το ΠΑΣΟΚ,ίσως να χρειαστεί να σε παίξουμε under του 10%.Συμβουλή δωρεάν: το όνομα να είναι δύο συλλαβών και να περιέχει το ”κoυ” ..!!!

Πάνος twitter Καμμένος!! Παγκόσμιο φαινόμενο , με ιντερνετική εξάπλωση και επιρροή που ξεπέρασε και το fb στο ξεκίνημά του. Ευτυχώς γι αυτόν συνεχίζουν κάποιοι να τον χτυπάνε και να τον διαβάλουν,καλύπτοντας έτσι τις όποιες αδυναμίες και στραβοτιμονιές του.Θα πάει και πάλι καλά…

Τώρα τι να πω για το ΚΚΕ;Αν κατορθώσει να κρατήσει το ίδιο εκλογικό αποτέλεσμα και στις νέες εκλογές,θα πρόκειται για θαύμα.Ξινή ανέραστη πολιτική,χωρίς αλάτι και πιπέρι.Δύσκολο να τη χωνέψει ο πολίτης (και χωρίς σως μάλιστα).

Η Χρυσή Αυγή δυστυχώς δεν πρόλαβε να μας δείξει όλα αυτά για τα οποία, 400.000 πολίτες τής έδωσαν το εκπληκτικό 7% !!! Οι οπαδοί της περίμεναν ολοκληρωμένο σόου,αλλά αρκεστήκαμε σε μονόπρακτα. Θα τα καταφέρει και πάλι κι ίσως με ένα δύο τρυκ,να πάει και καλύτερα!!

Ο Φώτης Κουβέλης ζήλεψε την τέχνη της Μάρθας Βούρτση.Και κλάμμμααα η κυρία.Δεν τον βλέπω καλά.Μπαίνει στη νέα μάχη με αρκετό χάντικαπ μπροστά του για να καλύψει…

Τέλος οι άτυχοι των προηγούμενων εκλογών…

Ο ΛΑΟΣ είναι έτοιμος για να πάει πιο κάτω,αφού και στελέχη έχασε και το γυαλί στη σχέση του με τους ψηφοφόρους ράγισε.Αν δεν ενσωματωθεί κάπου δύσκολα θα κελαηδήσει πάλι ο Χέρι-Χέρι, από το βήμα της Βουλής.

Οι Οικολόγοι το καλύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να πάνε με τον Τσίπρα.Και σ’ αυτόν θα δώσουν το πράσινο που του λείπει για να γίνει πιο ΠΑΣΟΚ κι αυτοί θα προσδεθούν σε όχημα γκανιάν.

Η Ντόρα μπορεί να τα βρει με το Μάνος,απαντώντας στο ερώτημα της κλασσικής και πολύ παλιάς διαφήμισης, ”Μόνος (-η) ή Μάνος;”.Έτσι θα έχει κάποια τύχη.Αν μάλιστα ψήσουν κι αυτόν τον απίθανο το Τζήμερο της Δημιουργίας Ξανά,τότε πάνε φουλ για ποσοστό έκπληξη.!!Αν κι ο Μάνος ονειρεύεται πιο πολύ επιστροφή στη ΝΔ,με άλλον (λέγε με Κουρασμένο) αρχηγό…!!

Έτσι έχουν τα πράγματα στην εκκίνηση αυτής της προεκλογικής περιόδου.Ψηφίσαμε με κοντομάνικο,θα ψηφίσουμε με μαγιό,ελπίζω να μην χρειαστεί να ψηφίσουμε και με πουπουλένιο μπουφάν…!!

blackmailmagazine.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.