Αυτοκτονία 42χρονου στην Πτολεμαΐδα



asthenoforo_mera98679Ένας 42χρονος κάτοικος Πτολεμαΐδας, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Δευτέρας στην πατρική οικία του, από τον ίδιο τον πατέρα του.

Στον τόπο έφθασαν άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας οι οποίοι μετά από έρευνες αλλά και από το σημείωμα που βρέθηκε και αποδίδεται στον άτυχο αυτόχειρα, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε κατασκευάσει στην αποθήκη της ακατοίκητης μονοκατοικίας (πατρική εστία) την οποία επισκεπτόταν κατά διαστήματα, καθώς διέμενε με τον πατέρα του σε άλλη κατοικία από την παλαιά μονοκατοικία που ήταν το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε, μια και είχε χωρίσει πρόσφατα από τη σύζυγό του.

Στο σημείωμα που άφησε ο 42χρονος δεν έκανε σαφή αναφορά στα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέτοιο τραγικό τέλος στη ζωή του, παρά ζητούσε να μην ξοδέψουν χρήματα για την κηδεία του.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.