Επιμένουν οι υπάλληλοι του εργολαβοπολιτικού συμπλέγματος!!!



dikomatismops_bannerτου Σωτήριου Καλαμίτση

Είναι τόσο δεμένοι στο άρμα των μιζαδόρων, ώστε εξακολουθούν να μιλάνε την καταδικασμένη ξύλινη γλώσσα τους. Τη μόνη που ξέρουν καλά. Είναι αμετανόητοι!

Ο ελληνικός λαός από «σοφός» που ήταν όταν έδινε τα σκήπτρα εναλλάξ στις δύο μαφιόζικες συμμορίες, έγινε λαός «που ψήφισε με οργή». Έγινε λαός που ψήφισε με τρόπο που προκαλεί προβλήματα διαχείρισης του αποτελέσματος με κίνδυνο να μπει σε περιπέτειες η χώρα.

Λες και η χώρα είναι κάτι το ξεχωριστό από τον λαό της. Έτσι μας είπε ο κύριος Κλαψής ο εκπροσωπών τον Λουκά και τον εαυτό του, αλλά και τον ΔΟΛ. Τα ίδια ψέλλισε ο μεγάλος γαλάζιος φελλός που ακούει στο όνομα Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Δεν άκουσα κάποιον να πει την ωμή πραγματικότητα. Ότι, δηλαδή, αποτελεί τεράστια επιτυχία για

το ΠΑΣΟΚ το γεγονός ότι με βάση τα exit poll συγκεντρώνει 15%, όταν έχει διαλύσει τη χώρα μέσα σε δύο χρόνια. Ότι αποτελεί τεράστια επιτυχία για την τοσοΝΔούλα το γεγονός ότι συγκεντρώνει 20% μετά τη συμπόρευσή της με τους πράσινους λυμεώνες και ολετήρες της χώρας.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι οι εγγυητές των στόχων της τρόικας και της αδιάκοπης ταπείνωσης του ελληνικού λαού. Εγώ θα πω σ’ αυτούς και στους εκπροσώπους τους αυτό που είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου από ραδιοφώνου:

«Να πάει στο διάολο το γαμομνημόνιό σας. Να χέσω την ευρωζώνη».

Τελεία και παύλα!

Σωτήριος Καλαμίτσης
taxalia

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.