Ενημερωτική ημερίδα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού από Φροντιστήριο της Κοζάνης



kozani_zografiaΤα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στην Κοζάνη διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 στις 17:00 στο χώρο του φροντιστηρίου, Σαρανταπόρου 12. Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει την εξής θεματολογία:

·         Η εκπαιδευτική πρόταση της επιτυχίας. Παρουσίαση της ιδιαίτερης εκπαιδευτικής φυσιογνωμίας των φροντιστηρίων μας από τους Διευθυντές του φροντιστηρίου της Κοζάνης κ.κ. Ιωάννα Μαργαρίτη και Χαράλαμπο Λεονταρίδη.

·         Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα. Ενημερωτικό σεμινάριο για τους γονείς και τους μαθητές της Λυκειακής βαθμίδας αναφορικά με το εκπαιδευτικό σύστημα και τις δυναμικές σπουδές που οδηγούν σε ανερχόμενα επαγγέλματα. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γεώργιος Χατζητέγας, Διευθυντής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Έρευνας του Ομίλου.

·         Πρόγραμμα ΣΕΠ για τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου. Παρουσίαση του ατομικού προγράμματος συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την χορηγία των φροντιστηρίων μας για τους μαθητές της Κοζάνης. Το πρόγραμμα προβλέπει τη δωρεάν χορήγηση τεστ προσωπικότητας και ενδιαφερόντων τα οποία μαζί με την αναγκαία συμβουλευτική διαδικασία θα υλοποιηθούν από το φροντιστήριό μας το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2012.

Υ.Γ. Για κάθε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση αλλά και για την συμμετοχή στο πρόγραμμα της συμβουλευτικής και του επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου μας:

Διεύθυνση: Σαρανταπόρου 12

Τηλέφωνο: 2461049270

E – mail: kozani@poukamisas.gr

Με εκτίμηση
Διεύθυνση Σπουδών Κοζάνης
Λεονταρίδης Χαράλαμπος
Μαργαρίτη Ιωάννα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.