Χιόνια σε όλη την Δυτική Μακεδονία!



xionoptosi_mera_koz_apo_psilaΧιονίζει απο τα ξημερώματα στην δυτική Μακεδονία. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων στο εθνικό δίκτυο. Η θερμοκρασία σε πολλες περιοχές κυμαίνεται απο τους +3 έως τους 0 βαθμούς κελσίου. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις με το θερμόμετρο να φθάνει στους 12 βαθμούς Κελσίου .

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

vetonews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.