Μ. Μίγγος: Τα τελευταία 20 χρόνια γέμισε «Μαϊμού» ανάπηρους η ΔΕΗmiggos_amea_kozΟ πρόεδρος των ΑΜΕΑ Ν. Κοζάνης Μ. Μίγγος μιλώντας στο veto fm και σε συνέχεια των χθεσινών του καταγγελιών στο eordaia.or που όμως κατέχουν θέσεις και προσλήφθηκαν κατά δεκάδες στη ΔΕΗ περνώντας ελεύθερα η βοηθούμενοι με ποσοστό αναπηρίας από τις επιτροπές.

Όταν του ζητήθηκε να πει εάν υπάρχουν ονόματα και διευθύνσεις όσων ενέχονται σε τέτοιες ιστορίες ο ίδιος ανέφερε ως παράδειγμα περίπτωση αναπήρου που προσλήφθηκε στην ΔΕΗ ως ΑΜΕΑ και ταυτόχρονα είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Εορδαίας. ο κ. Μιγγος έριξε ευθύνες στην πολιτεία και στα πλοκάμια της που βάφτισαν ανάπηρους ανθρώπους που δεν είναι και ότι πρέπει κάποια στιγμή αυτή η υπόθεση να σταματήσει.

Η καταγγελία του κ. Μίγγου είναι σοβαρή και θα πρέπει τόσο ο ίδιος όσο και το αναπηρικό κίνημα της περιοχής με τα όποια στοιχεία διαθέτουν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.