Το ΙΚΑ ξόδεψε 23.000 ευρώ για… αλεξίσφαιρα γιλέκα!

aleksisfera_ika7959Σε μια μεγάλη… επένδυση για τους ασφαλισμένους προχώρησε πρόσφατα το ΙΚΑ. Στις 23 Ιανουαρίου του 2012 το ΙΚΑ αγόρασε αλεξίσφαιρα γιλέκα! Μάλιστα το ταλαιπωρημένο από τα χρέη Ασφαλιστικό Ίδρυμα δαπάνησε μόλις… 23.000 ευρώ για να προμηθευτεί αγνώστου αριθμού αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Η εν λόγω προμήθεια αναφέρεται στο πρόγραμμα Διαύγεια με ημερομηνία 23/01/12 με την υπογραφή της Οικονομικής Διευθύντριας του ΙΚΑ, Θεοδώρας Δερέκα. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στο αναλυτικό έγγραφο της Διαύγειας δεν αναφέρεται για πιο λόγο εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 23.707,50 ευρώ από τον προυπολογισμό του Ιδρύματος.

Όπως και να έχει, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων από το ΙΚΑ, εκτός και αν τα χρειάζονται οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες για προστασία από – δικαίως- αγανακτισμένους ασφαλισμένους που σπάνια εξυπηρετούνται στην ώρα τους…

newpost.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.