Η Μικρή Αποκριά με τους «Φανούς» στην Κοζάνη!



apokria2012_300Αδιάκοπο είναι καθημερινά το γλέντι των «Φανών» στην πόλη της Κοζάνης, όπου στην κεντρική πλατεία και σε μια γειτονιά της πόλης, κάθε βράδυ κυριαρχεί ο χορός και το τραγούδι.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 11 το πρωί θα γίνει η είσοδος του Καρνάβαλου με τη συνοδεία της Πανδώρας και μεταμφιεσμένων παιδιών, τα οποία θα γιορτάσουν όπως κάθε χρόνο την παιδική αποκριά.

Στις 11:15 θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, ενώ στις 12:15 το μεσημέρι στον 1ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Κοζάνης θα υπάρχει εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις για παιδιά από το Φανό «Λάκκους τ’ Μάγγαν» και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κοζάνης.

Από τις 6:15 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων, Πετρανών, Λευκόβρυσης, Μικροβαλτινών Κοζάνης και Κρητών Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος», ενώ στις 8:30 θα εμφανιστεί Φανός «Παύλος Μελάς» και στις 9 τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου Μικρασιατών και Θρακιωτών. Στις 9 το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι στο Φανό «Παύλος Μελάς».

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.