Σοβαρό τροχαίο σήμερα το απόγευμα στον Κρόκο!



troxaio-krokos-1-300x179Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Κρόκο Κοζάνης, στην είσοδο του χωριού, ακριβώς στο ύψος του πρατηρίου. Όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός (κάτοικος Κρόκου), και στο οποίο επέβαινε μόνος, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, εξετράπη της πορείας του και κυριολεκτικά καρφώθηκε πάνω στην κολώνα!

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του kozanimedia, στις 18.30 απεγκλωβίστηκε ο νεαρός οδηγός αυτοκινήτου ο άτυχος νεαρός οδηγήθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από ασθενοφόρο.

Το περιστατικό , όπως ήταν φυσικό θορύβησε και ανησύχησε την τοπική κοινότητα του Κρόκου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι συνέβη μέσα στο χωριό, όταν πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός.

Σοβαρότατες υλικές ζημιές έχει υποστεί το αυτοκίνητο μάρκας Honda, το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος νεαρός, κάτοικος Κρόκου που τράκαρε νωρίτερα το απόγευμα πέφτοντας πάνω σε στύλο, μέσα στο χωριό στο ύψος του βενζινάδικου! Μάλιστα το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το ατύχημα συνέβη στα 300 μέτρα απόσταση από το σπίτι του νεαρού! Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του kozanimedia, η σύγκρουση του οχήματος με την κολώνα, λόγω και της ταχύτητα του οχήματος, ήταν σφοδρότατη!

Ο άτυχος 23χρονος, που ενεπλάκη στο σοβαρό αυτό τροχαίο,  οδηγήθηκε και νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, όπου και αξιολογείται η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς.

Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και υποβάλλεται σε απεικονιστικό έλεγχο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο 23χρονος τραυματίας, οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας HONDA, που τράκαρε νωρίτερα το απόγευμα μέσα στον Κρόκο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτή την ώρα και πριν ολοκληρωθεί ο απεικονιστικός έλεγχος η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως μέτρια σοβαρή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν φέρει εξωτερικά τραύματα.

Ωστόσο, αυτή την ώρα υποβάλλεται σε ακτινογραφίες, ενώ θα ακολουθήσει και αξονική τομογραφία (πιθανότατα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο), για να γίνει η σωστότερη εκτίμηση της κατάστασης της υγείας του, αφού ακόμα είναι νωρίς και η κατάσταση της υγείας του μένει να αξιολογηθεί περαιτέρω, ωστόσο δεν φέρει –εξωτερικά- παρά κάποια πολύ μικρά τραύματα.

Όλο το ρεπορτάζ από το kozanimedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.