Ξεσπούν οι τραγικοί γονείς της Ανδριάνας



Ένα μεγάλο γιατί βασανίζει τους τραγικούς γονείς της Ανδριάνας Γαρδικιώτη, με την οικογένεια να έχει βυθιστεί σε πένθος από τη βάναυση δολοφονία της.

Με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας της Ανδριάνας, Γιώργος, αποζητά τους λόγους για τους οποίους βασανίστηκε η μικρότερη κόρη του και οδηγήθηκε τόσο πρόωρα στο θάνατο.

“Ξέρεις τι είναι να γεννάς ένα παιδί, να το βλέπεις να μεγαλώνει, να το σπουδάζεις και κάποια στιγμή να στο φέρνουν έτσι όπως μας έφεραν την Ανδριάνα μας”, δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα”.

Συντετριμμένη και η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Μαρία που δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βρήκε την οικογένεια και να ξεπεράσει το σοκ της άγριας δολοφονίας.

“Ήταν ένα έξυπνο και δραστήριο παιδί, ευγενικό και απονήρευτο. Θα ερχόταν η Ανδριάνα μου με την βαλίτσα της, θα άκουγα από έξω τα ροδάκια, μετά θα έμπαινε μέσα. Θα με αγκάλιαζε και θα μου έλεγε μανούλα ήρθα”.

Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν δύο ημέρες πριν από τη στυγερή δολοφονία της Ανδριάνας από τον 35χρονο σύντροφό της.

“Από τότε είχα να μιλήσω μαζί της. Κάτι μέσα μου μού έλεγε να την πάρω και την Παρασκευή το βράδυ, να ακούσω τη φωνή της και να σιγουρευτώ πως είναι καλά. Δεν την πήρα, όμως, για να μην την ενοχλήσω σε περίπτωση που κοιμόταν”.

Δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός ότι ο σύντροφός της σκότωσε το παιδί τους, ενώ νιώθουν ενοχές που δεν τον είχαν γνωρίσει γιατί έτσι ίσως να είχαν καταφέρει να τη σώσουν από τον εφιάλτη.

“Δεν τον είχαμε δει ποτέ και δεν τον ξέραμε. Μια φορά μόνο είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα ερχόταν το καλοκαίρι στην Κέρκυρα και να τον φιλοξενούσα. Του είχα πει “ναι, έλα”.

Πoύ να καταλάβω από τη φωνή στο τηλέφωνο ότι αυτός ο δολοφόνος θα μου έπαιρνε το παιδάκι μου”, λέει απαρηγόρητη η μητέρα της.

news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.