Ένα μεγάλο γιατί για την αδικοχαμένη φοιτήτρια…



Κοινωνική, ανήσυχη, η «ψυχή της παρέας». Έτσι χαρακτηρίζει την Ανδριάνα Γαρδικιώτη, που σπούδαζε στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Καστοριάς, ο φίλος της Μπάμπης Μπατσάρας, με τον οποίο συνεργαζόταν περιστασιακά στην εκπομπή «Τραλαλά». Μια εκπομπή σατιρική, που γυρίζεται στη Βόρεια Ελλάδα και μεταδίδεται από διάφορους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής.

Ο Μπ. Μπατσάρας παρουσίασε μαζί με την Ανδριάνα πέρσι το καρναβάλι της Κοζάνης, τα Ραγκουτσάρια της Καστοριάς και την αποκριάτικη παρέλαση στο Αργος Ορεστικό, ενώ κατά καιρούς την έπαιρνε μαζί του σε διάφορα ρεπορτάζ.

«Είμαι συγκλονισμένος. Η Ανδριάνα ήταν η ”ψυχή της παρέας”. Χαρούμενη, γελαστή, ήθελε να γνωρίζει κόσμο, ήθελε να την αναγνωρίζουν. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, κανείς δεν έχει να πει κακή κουβέντα. Αγαπούσε τη ζωή, την τηλεόραση, δούλευε χωρίς ποτέ να διαμαρτύρεται. Ενα μεγάλο γιατί θα μας στοιχειώνει από δω και πέρα όταν θα μιλάμε για εκείνη», δηλώνει στο «Έθνος», ο Μπάμπης Μπατσάρας.

Ο ίδιος γνώριζε τον Στάθη Ευσταθίου, όχι ως το αγόρι της Ανδριάνας, αλλά ως ένα άτομο που ασχολείται με δημόσιες σχέσεις και έφερνε στην Καστοριά «επώνυμους» σε νυχτερινά μαγαζιά. Εκεί φαίνεται πως ο 35χρονος δράστης γνώρισε και την Ανδριάνα πριν από έναν χρόνο -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- και την πλησίασε με σκοπό να κάνει δεσμό μαζί της.

Οταν μάλιστα έμαθε ότι την ενδιέφερε η τηλεόραση, πίστεψε πως βρήκε πρόσφορο έδαφος και της υποσχέθηκε πως θα τη βοηθήσει να γίνει ευρύτερα γνωστή, μέσα από τις γνωριμίες του.

Πληροφορίες από την Καστοριά αναφέρουν ότι πριν από την Ανδριάνα ο Στ. Ευσταθίου διατηρούσε σχέση με μία άλλη φοιτήτρια του ΤΕΙ και διέκοψε μαζί της όταν γνώρισε την 21χρονη Κερκυραία.

«Ξέραμε τον δολοφόνο ως δημοσιοσχεσίτη. Ακόμη και οι πιο στενές φίλες της Ανδριάνας δεν γνώριζαν για τη σχέση τους, κάποιες μάλιστα είπαν ότι τους τον σύστησε ως ξάδερφό της.

Μάθαμε για τη σχέση τους μετά την άγρια δολοφονία της», μας δήλωσε και προσέθεσε: «Δεν μιλούσε καθόλου για τα προσωπικά της, δεν ανοιγόταν ούτε στη συγκάτοικό της, τη Στέλλα. Οταν πήγαινε η κουβέντα στα προσωπικά της, άλλαζε θέμα. Σαν να την ενοχλούσε να μιλάει για τον εαυτό της. Παρότι ήταν πολύ ανοιχτός τύπος και κοινωνική, δεν ήθελε να διαρρέει τίποτα για τη ζωή της».

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με τρία μεγαλύτερα αδέρφια, η Ανδριάνα Γαρδικιώτη καταγόταν από το Περιβόλι Κέρκυρας, από μια φτωχή οικογένεια βιοπαλαιστών.

Η κηδεία της έγινε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτης οργής για τον δολοφόνο της.

Οι δικοί της δεν είχαν καν τη δυνατότητα να την αποχαιρετήσουν ανθρώπινα, αφού το άψυχο κορμί της ήταν τόσο κατακρεουργημένο ώστε οι αρχές της Καστοριάς προτίμησαν να το παραδώσουν «σφραγισμένο».

newsbeast.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.