Ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για τη χιονόπτωση στην πόλη



xionia_kozaniΗ συνεχιζόμενη χιονόπτωση που ξεκίνησε από χθες το απόγευμα επηρεάζει την λειτουργία της πόλης μας.  Το χιόνι που επικάθεται πάνω στην κόμη των δένδρων βαραίνει τα κλαδιά, τα οποία, αν και από τη φύση τους έχουν ελαστικότητα ώστε να αντέξουν και να επανέλθουν, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να σπάσουν και να προκαλέσουν μικρές ζημιές.

Ο Δήμος Κοζάνης από νωρίς το πρωί διαθέτει προσωπικό που ασχολείται με τη στήριξη των δένδρων, την κοπή και απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών ενώ προσπαθεί να ελαφρύνει ορισμένα δένδρα  από την ποσότητα  χιονιού.  

Δεδομένης της συνέχιση της χιονόπτωσης, παρακαλούνται οι δημότες, να βοηθήσουν απομακρύνοντας όσο μπορούν το χιόνι από δένδρα που βρίσκονται μέσα και έξω από τις οικίες τους και μπροστά στα καταστήματά τους.

Για περιστατικά σπασμένων κλαδιών ή γερμένων δένδρων που εντοπίζουν σε πάρκα και πεζοδρόμια οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν το Δήμο Κοζάνης στο 2461350300.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.