Μετά από δύο μήνες τον… τιμώρησαν!



Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, οι καθηγητές – μέλη του συλλόγου διδασκόντων στο 3ο – νυχτερινό – ΕΠΑΛ Λάρισας που συνεδρίασαν τη Παρασκευή, αποφάσισαν την επιβολή ποινής μίας ημέρας αποβολής για τον μαθητή από τη Λάρισα που… μούντζωσε τους επισήμους στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της εφημερίδας στη χθεσινή συνεδρίαση του συλλόγου μετείχε και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ η οποία εξαρχής – όπως και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης του τόπου- είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που εργάζεται παράλληλα ως οικοδόμος, τόσο για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, όσο και για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη βασική του – τουλάχιστο – εκπαίδευση.

Όπως τονίζει και το e-volos.gr, η απόφαση του συλλόγου διδασκόντων προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις, τόσο από αυτούς που στηρίζουν τον μαθητή, όσο και από εκείνους που θεωρούν ότι ήταν μια ενέργεια που οι κανονισμοί λειτουργίας μιας σχολικής μονάδας την τιμωρούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύλλογος διδασκόντων μπορούσε να επιβάλλει μέχρι και 5νθήμερη αποβολή στον μαθητή.
news247.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.