Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης με ΖΕΠ – νέες εργατικές κατοικίες – Βίντεο



zep-kozani_erg._katoikiesΤα προβλήματα, στον σχεδιασμό του οικισμού από τον οργανισμό εργατικής κατοικίας, προκαλούν μία σειρά από παρενέργειες οι οποίες ταλαιπωρούν τους; Κατοίκους της.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης, κ. Ζήσης Πεσλής, ενημέρωσε στην εισήγησής του, τους κατοίκους της ΖΕΠ για το τεχνικό πρόγραμμα που έχει αποφασίσει ο Δήμος και για τα έργα που έχουν ενταχθεί, όπως η διαμόρφωση των ελεύθερων χώρων, την κατασκευή του 12θέσιου δημοτικού σχολείου και βρεφονηπιακού σταθμού, την λειτουργία λαϊκής αγοράς.

Ο διευθυντής της ΔΕΠΕΠΚ κ. Κώστας Ισπόγλου, έκανε γνωστή την προσπάθεια της υπηρεσίας για την εξεύρεση χώρου για την κατασκευή μίνι μάρκετ κτλ.

Οι κάτοικοι της περιοχής και ο σύλλογος οικιστών, γνωστοποίησαν στα μέλη του συμβουλίου το σύνολο των προβλημάτων που αφορούν:

-Την διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων

-Τις υποδομές και την αποχέτευση

-Το συγκοινωνιακό

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους αρμόδιους αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες τα ζητήματα, και να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση για την επίλυσή τους.

 

 

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης με ΖΕΠ-νέες εργατικές κα� from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.