Σπουδαία πρωτοβουλία των Kailaristas – Επισκέφτηκαν την παιδιατρική του Μποδοσάκειου μοιράζοντας δώρα και αγάπηΟι Kailaristas χθες Κυριακή 11 Δεκεμβρίου σαν Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού επισκεφτήκαμε την παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Δωρίσαμε, διασκεδάσαμε και παίξαμε με τα παιδιά προσφέροντας τους την αγάπη μας και στιγμές χαράς έστω και για λίγο σε αυτήν την δύσκολη στιγμή τις ζωής τους.
Η παιδική ηλικία αποτελεί τη βάση για κάθε ενήλικα…Είναι η περίοδος εκείνη, που ο άνθρωπος διαμορφώνει τον χαρακτήρα του. Για τον λόγο αυτό τα παιδιά θα πρέπει να ενθαρρύνονται σε κάθε τους προσπάθεια, να παίζουν, να νιώθουν αγάπη, ασφάλεια, την προστασία των ενηλίκων από κάθε κίνδυνο. Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο χθες γνωρίσαμε πολλά παιδιά τα οποια νοσηλεύονταν και ήταν από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης, αυτό σημαίνει ότι προσφέρει άρτιες υπηρεσίες και είναι ένα διαμάντι για την περιοχή μας να έχουμε ένα τέτοιο νοσοκομείο. Οφείλουμε σαν πολίτες να το προσέχουμε και να το υπερασπιζόμαστε στην κάθε προσπάθεια του για την διατήρηση του. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον κόσμο που μας βοήθησε να γίνει αυτή η δράση προσφέροντας μερικά δωράκια και το κατάστημα welcome stores ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ για την δωρεά 10 παιδικών ποδηλάτων που προσφέραμε στα παιδιά.

Πετρος Κετσετσιδης: Aυτό που κάναμε σήμερα με τους Kailaristas ξεκίνησε με αισθήματα που σε πιάνει μια περίεργη κατάθλιψη βλέποντας μικρά παιδιά στο κρεβάτι τού πόνου, περνώντας όμως η ώρα και βλέποντας πως τους χαρίζεις έστω και μια στιγμή χαράς και σου σκάνε εκείνο το όμορφο χαμόγελο τους το τελικό αίσθημα είναι αγαλλίαση και χαρά που μπόρεσες και έκανες έστω και κάποια παιδιά να νιώσουν την χαρά και το πνεύμα τον Χριστουγέννων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.