Ζούμε σε έναν κόσμο που καλούμαστε ή να αλλάξουμε ή να μας αλλάξει! Βίντεο



Ζούμε σε ένα κόσμο που καλούμαστε σήμερα ή να αλλάξουμε ή να δεχτούμε να μας αλλάξει! Ζούμε το ζενίθ και το ναδίρ μαζί, του Καπιταλισμού σαν τρόπο ζωής, σαν οικονομική θεωρία, σαν πολιτική επιλογή και σαν κοινωνική εφαρμογή! Ζούμε τα αποτελέσματα ενός μελισσιού που δουλεύει μόνο για την βασίλισσα μέλισσά του και όταν αυτή πεθαίνει πεθαίνουν μαζί της και εκείνες.

Ζούμε τη απόλυτη στιγμή! Το σύνορο που καλούμαστε εμείς να αποφασίσουμε, εάν θέλουμε να αλλάξει αυτό το σύστημα και να το παλέψουμε ή αν επιλέγουμε να το αποδεχτούμε και να το υπηρετήσουμε με «καύσιμη ύλη» εμάς και τα παιδιά μας! Ο Αριστοτέλης έλεγε κάποτε: «Η δουλεία είναι αντίθετη προς την φύση, γιατί μονάχα ανθρώπινοι νόμοι κάνουν άλλους δούλους και άλλους ελεύθερους.Στην φύση δεν υπάρχει καμία τέτοια διαφορά, που είναι άδικη και αποτέλεσμα βίας».

Ακολουθεί ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τους γνωστούς πλέον σε όλους «Anonymous».  Παρακολουθείστε το:

prionokordela

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.