Συγκροτήθηκε λαική επιτροπή στη Σιάτιστα «Αρνούμαστε οργανωμένα να πληρώσουμε τα χαράτσια»



siatista19769769Από κάθε γωνιά της Σιάτιστας παραβρέθηκαν την Τετάρτη 16/11/2011 στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Βοίου εργάτες, συνταξιούχοι , γουνεργάτες, οικοδόμοι ,υπάλληλοι, αγρότες, γυναίκες, νέοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑ.ΜΕ. της ΠΑ.ΣΥ., του Σωματείου Εργατών Γούνας, της Σωματειακής Επιτροπής Οικοδόμων, της Λαϊκής Συσπείρωσης, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας -Παράρτημα Βοίου.

Όλοι διατράνωσαν την άρνηση τους στην πληρωμή των χαρατσιών που επιβάλλει η κυβέρνηση και την οργανωμένη αντίδραση τους μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή .

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βοίου εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα, αποφασίστηκε να κατατεθούν ομαδικά στη ΔΕΗ πληρωμένοι λογαριασμοί που αντιστοιχούν μόνο στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και στα τέλη υπέρ ΕΡΤ και Δήμου καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις που θα κατατεθούν ομαδικά από τη Λαϊκή Επιτροπή στη ΔΕΗ.

Επίσης συγκροτήθηκαν ομάδες που θα αποτρέψουν τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι.

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ κάθε συνάδελφο, φίλο και γείτονα .

Όσοι παίρνουν τους λογαριασμούς με το ΕΤΗΔΕ, όπως βάφτισαν το χαράτσι, να ενημερώνουν για την ημερομηνία λήξης το Σωματείο τους η τη Λαϊκή Επιτροπή για να υπάρχει ετοιμότητα όταν επιχειρηθεί η διακοπή ρεύματος.

Η Λαϊκή Επιτροπή οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη της Διεύθυνσης Διανομής της ΔΕΗ στην Κοζάνη ΔΕΥΤΕΡΑ 21/112011 , 10 :30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Θα δρομολογηθούν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τη Σιάτιστα στις 9:30 το πρωί από την Πλατεία Δημαρχείου.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6942 234 137 & 6950 820 619

sierafm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.