Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δενδροφύτευση στα Κοίλα



koila_kozanis_apo_ailiaΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13.11.2011 με επιτυχία η δενδροφύτευση στο πάρκο έναντι του Κοινοτικού Καταστήματος Κοίλων, όπου 40 περίπου εθελοντές με αντίξοες καιρικές συνθήκες (κρύο, ψιλόβροχο,αέρας) κατάφεραν να καθαρίσουν τον  χώρο και να φυτέψουν λεύκες, φλαμουριές πλατάνια και άλλα δέντρα τα οποία προμήθευσε ο Δήμος Κοζάνης. Ήταν εκεί δεκάδες εθελοντές , που έμπρακτα απέδειξαν την αγάπη για τον τόπο τους και συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα μικρά παιδιά, τα οποία παρά το τσουχτερό κρύο συμμετείχαν με χαρά στην προσπάθεια αυτή του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου να προάγει τον εθελοντισμό και να ευαισθητοποιήσει ότι έχει σχέση με το περιβάλλον.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μίλτος Μαγγιρίδης ευχαρίστησε τους εθελοντές για τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και έδωσε την υπόσχεση πως η δενδροφύτευση θα συνεχιστεί και θα γίνει θεσμός.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.