Ο Καμπάνης Νικόλαος υποψήφιος στο συνδυασμό “Νέο επιμελητήριο ανοιχτό για όλους” του Κώστα Κυριακίδη στις εκλογές του Ε.Β.Ε. Κοζάνης



Αγαπητοί συνάδελφοι

Στην  κρίσιμη  στιγμή  για  τη  χώρα,  για  το  νομό,  για όλους μας,  ο Επιμελητηριακός θεσμός καλείται να παίξει το ρόλο του με σοβαρότητα και συνέπεια, να αναζητήσει λύσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματία, να αγωνισθεί για τη συμμετοχή,  τη σύνθεση,  την αποκέντρωση, τη δημιουργία προοπτικής, τη συνεχή ενημέρωση και τη στήριξη των μελών του.

Πρέπει να αγωνισθούμε όλοι μαζί. Με συναίσθηση της ευθύνης, της αγωνίας, της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλει το Ε.Β.Ε., και να σταθεί δίπλα στον έμπορο, στον βιοτέχνη, στον επαγγελματία, στον γουνοποιό και τον επιχειρηματία του τουρισμού, που όλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (λίγο ή πολύ, σήμερα ή στο μέλλον).

Για ένα επιμελητήριο με ρόλο, με λύσεις, με συμμετοχή, με προοπτική, με συνεχή ενημέρωση και στήριξη με ένα αναπτυξιακό χαρακτήρα, προστατεύοντας και προασπίζοντας τα συμφέροντα κάθε κλάδου του Ε.Β.Ε

Μαζί με μια μεγάλη ομάδα  ικανών , αξιόλογων ανθρώπων , διεκδικούμε με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο ανοιχτό για όλους» να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα γι αυτόν τον τόπο, ανοιχτό για όλους τους ανθρώπους της, τα μέλη και τις επιχειρήσεις  του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης.

Για του παραπάνω λόγους σας κάνω γνωστό ότι αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Κώστα Κυριακίδη που πρόκειται να γίνουν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Συνάδελφοι σας καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας και προσωπικά ζητώ την στήριξη – ζητώ την ψήφο σας.

Ευχαριστώ

Με τιμή

Καμπάνης Νικόλαος, Εμπορικό  τμήμα  Ε.Β.Ε

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.