Πρωτοφανές! Πήγαν βράδυ στα χωράφια και….έκλεψαν τον κρόκο!

Δεν έχει προηγούμενο! Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Kozanimedia, ενώ η φετινή συγκομιδή του κρόκου ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι, με φακό ή άλλο φως, μπήκαν σε χωράφια καλλιεργητών που βρίσκονται στην περιοχή ανάμεσα σε Κρόκο και Άνω Κώμη και…μάζεψαν τον κρόκο!!!

Μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, δυο στην Άνω Κώμη και μια στον Κρόκο! Το Kozanimedia επικοινώνησε με έναν εκ των καλλιεργητών (ιδιοκτήτης ψησταριάς στον Κρόκο), ο οποίος μας ανέφερε πως «πήγαμε το πρωί κανονικά στο χωράφι…μόλις φτάσαμε είδαμε έκπληκτοι πως τα μισά λουλούδια, ειδικά από προηγούμενες ημέρες που τα είχαμε αφήσει, τα είχαν μαζέψει, ενώ πολλά άλλα τα είχαν τσαλαπατήσει, γιατί ήταν βράδυ! Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό…»!

Ανάλογα περιστατικά συνέβησαν και σε καλλιέργειες κρόκου στην Άνω Κώμη, με το θέμα να έχει ήδη γίνει γνωστό στα χωριά της περιοχής και να προκαλεί πολλές συζητήσεις…

από το kozanimedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.