Στα 2 ευρώ τα διόδια Πολυμύλου!



diodia_pliromi_foto3453Κατά 80 λεπτά του ευρώ μειώθηκε από σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 το αντίτιμο των διοδίων για τα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα στο σταθμό των διοδίων της Εγνατίας Οδού στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Έτσι οι οδηγοί θα πληρώνουν 2 ευρώ αντί 2,80, ενώ η τιμή για τα δίκυκλα ορίστηκε στα 1,40 ευρώ από 2 ευρώ, τα φορτηγά έως τριών αξόνων στα 5 ευρώ από 7 ευρώ και τα μεγαλύτερα φορτηγά στα 7 ευρώ από 10 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. από αύριο Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 ξεκινούν τη λειτουργία τους και τα νέα διόδια στον Ίασμο Κομοτηνής, με το αντίτιμο σε όλες τις κατηγορίες να είναι το ίδιο με του Πολυμύλου Κοζάνης.

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο αντιπρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε., Γιάννης Τσακλίδης, είχε τονίσει ότι οι νέες τιμές θα διαρκέσουν για έξι μήνες, οπότε και θα αλλάξουν προς τα πάνω, με το αντίτιμο όλων των διοδίων της Εγνατίας Οδού, που θα λειτουργήσουν και σε άλλες περιοχές, να αναμορφώνεται τελικά για τα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα στα 2,40 ευρώ.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.