Φιάσκο Παπούλια με ιστορική σημασία

Στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας γράφεται σήμερα το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, καθώς η αποχώρηση του από τη… στρατιωτική παρέλαση και η ματαίωση αυτής, ισοδυναμεί, όπως υποστηρίζουν στρατιωτικές πηγές, με υποστολή του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ουδέποτε στο παρελθόν, από την καθιέρωση της 28ης Οκτωβρίου 1940 ως εθνικής επετείου , ματαιώθηκε παρέλαση ενώ ποτέ Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν διασύρθηκε ενώπιον των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων , των Σωμάτων Ασφαλείας και των διοικητών των πολεμικών στρατιωτικών μονάδων της χώρας.
Βάσει του πρωτοκόλλου η αποχώρηση Παπούλια μετά τα γιαχουαϊσματα και τις διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών, πρέπει να σηματοδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις καθώς κάποιοι λένε κατά πόσο ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Εγώ ήρθα να τιμήσω την πόλη και την ημέρα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι ορισμένοι που θέλουν αυτή την εικόνα. Ο λαός δίνει μια μεγάλη μάχη. Την έδωσε σαν σήμερα πριν από χρόνια. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τις δυνάμεις μας. Εμείς πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας» είπε.«Δεν γίνεται να με αποκαλούν προδότη», δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας πριν αποχωρήσει από την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκης. Εμφανώς απογοητευμένος και λυπημένος από τις διαμαρτυρίες στην εξέδρα των επισήμων ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι έχει πολεμήσει για την πατρίδα και είναι λυπηρό νέοι άνθρωποι να τον αποκαλούν προδότη.«Εγώ ήρθα να τιμήσω την πόλη και την ημέρα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι ορισμένοι που θέλουν αυτή την εικόνα. Ο λαός δίνει μια μεγάλη μάχη. Την έδωσε σαν σήμερα πριν από χρόνια. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τις δυνάμεις μας. Εμείς πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας» είπε.

kentrinews

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.