Κρατάει κρυφό άσσο ο Παπούλιας; Δυστυχώς είναι πλέον πολύ αργά για όλους τους!



Και να παραιτηθεί τώρα ο Παπούλιας είναι πολύ αργά πλέον, ο Ελληνικός… Λαός έχει διαγράψει τις εξελίξεις στη χώρα μας και δεν θα αφήσει κανένα να ξεφύγει χωρίς να κληθεί τουλάχιστον να λογοδοτήσει…Ο χρόνος έχει αρχίσει να κυλάει αντίστροφα…και τελειώνει πολύ γρήγορα για όλους τους!!!

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Το Παρόν (16-10-2011, σελ..8) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κρατάει ως κρυφό άσσο την …απειλή παραίτησης.

Είναι άραγε έτσι; Έχει το ανάστημα του Ηγέτη που τόσο ανάγκη έχει η χώρα την παρούσα στιγμή;
Είναι εύκολο να παραιτηθεί από το άνω του 1.000.000€ ετήσιο εισόδημα που έχει εξασφαλίσει για τον εαυτό του και την οικογένειά του;
Σε τελική ανάλυση οι επικριτές του οφείλουν να του αναγνωρίσουν τις παρακάτω δικαιολογίες :
Δεν προήλθε από παρθενογένεση. Η Βουλή τον εξέθρεψε και είναι φυσικό να διακατέχεται από την ίδια λογική της νομεκλατούρας που είχε και ως Βουλευτής.
Ως γνήσιος μικρα-αστός προσπαθεί να περιφρουρήσει τα κεκτημένα. Πάσει θυσία…των άλλων.
Παρουσιάζει συνέχεια λόγων και πράξεων αφού συμμετείχε ως Υπουργός κυβερνήσεων, οι οποίες οδήγησαν την χώρα στον σημερινό εξευτελισμό και μάλιστα χειριζόμενος και Εθνικά θέματα.
Συνδέεται με ομφάλιο λώρο με το κυβερνών κόμμα ως ευεργετημένος από αυτό.
Είχε στενές οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου και διετέλεσε και «δανειστής» του Ανδρέα Παπανδρέου. Εξάλλου τόσο αυτός όσο και η πρώην Βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Έλσα Παπαδημητρίου έζησαν από κοντά και συμμετείχαν στην ανατροφή του «Γιωργάκη». Τον στηρίζουν δηλαδή και για λόγους συναισθηματικούς.
Και μιλώ για τον άνθρωπο και όχι για τον Θεσμό
Ωστόσο, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ως προσόντα εκ γενετής την λογική και την κριτική σκέψη, άρα γνώριζε την προοπτική της χώρας όταν μαζί με τους τότε συναδέλφους του Υπουργούς και Βουλευτές την βύθιζαν στο χρέος.
Εξάλλου, αν διακατέχονταν από ιδανικά τα οποία θα τον οδηγούσαν σε παραίτηση, δεν θα είχε παραιτηθεί πρωτίστως από την ανεξάρτητη από την Βουλευτική του Σύνταξη, εξαιρετικά προκλητική αμοιβή του;
Προφανώς έχει υποκύψει στην ανθρώπινη αδυναμία του πλουτισμού ;.
Ως εκ τούτου δεν πρέπει να προσδοκάμε πολλά από τον κ. Παπούλια.
Στο κάτω-κάτω της γραφής ένας μικρο-αστός είναι, που του φόρεσαν κοστούμι γίγαντα.
Άλλος ένας «περισπούδαστος που πισοπάτησε» κατά τον Νότη Σφακιανάκη.
Εύχομαι να με διαψεύσει!
24wro

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.