Μήνυμα του Επιτελείου Στρατού προς Ανατολάς… Αυτοί είμαστε! Βίντεο

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφει ανάγλυφα το επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων του Ελληνικού Στρατού (ΕΣ) έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΣ, σε μία δύσκολη συγκυρία που η χώρα έχει ανάγκη να στηριχθεί από τον μοναδικό αξιόπιστο πυλώνα ασφάλειας εντός και εκτός συνόρων.

Το διάρκειας περίπου 10 λεπτών βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των καταδρομέων, των αμφίβιων καταδρομέων των πεζοναυτών της Αεροπορίας Στρατού στιγμιότυπα από ασκήσεις των τεθωρακισμένων μονάδων του ΕΣ, των UAV Sperwer, των MLRS και των αντιαεροπορικών συστημάτων.

Στο τελευταίο μέρος του βίντεο παρουσιάζονται φωτογραφίες από το κοινωνικό έργο του ΕΣ καθώς και από την συμμετοχή του σε διεθνείς αποστολές διατήρησης και επιβολής της ειρήνης καθώς και σε διεθνείς ανθρωπιστικές αποστολές στα Βαλκάνια την Κεντρική Ασία και την Αφρική.

24wro

 
 

 
 

 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.