Γυρίσματα για εκπομπή της Νέας Υόρκης έγιναν στον Κρόκο Κοζάνης!



0a1erge090ergeΓυρίσματα για την εκπομπή ΄΄The Cooking Odyssey΄΄ η οποία προβάλλετε από το κρατικό κανάλι  ΄΄PBC΄΄  στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με έδρα  τη Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκαν στην Δημοτική Κοινότητα Κρόκου την Κυριακή  2 Οκτώβρη και την Δευτέρα 3 Οκτώβρη.

Τα γυρίσματα περιελάμβαναν  χορούς από το εφηβικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄ Ιωακείμ Λιούλια΄΄ , μαγείρεμα από γυναίκες – μέλη  του Πολιτιστικού Συλλόγου , βόλτα στο κέντρο του χωριού προβάλλοντας το καμπαναριό το όποιο είναι το καμάρι του χωριού και χτίστηκε το 1906, τον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου καθώς και το πολύ όμορφο πέτρινο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Παράλληλα δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει και η βόλτα μας στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών  προβάλλοντας έτσι ΄΄τον κόκκινο χρυσό΄΄ τον Κρόκο Κοζάνης στους πολίτες της Αμερικής.      

Για όλα αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Στάμου παραγωγό και σκηνοθέτη της εκπομπής , την πολύ καλή μας φίλη και παρουσιάστρια Εύα Τσουρέκα ,τα παιδιά που αποτελούσαν  το συνεργείο της εκπομπής(Μαρία , Βασίλης , Μπάμπης , Ισίδωρος , Παναγιώτης,) καθώς και τον Μανώλη Τσιώγκα για την φιλοξενία στο σπίτι του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.