Π. Φιλιππίδης: Μόνοι σας τα φάγατε…



filippidis_petros_97869Οι πολιτικοί θα έπρεπε να δίνουν απαντήσεις. Αντί γι’ αυτό όμως λένε και Μαζί τα φάγαμε…
Μόνοι σας τα φάγατε. Ας πληρώσετε τώρα και μη στέλνετε τον λογαριασμό σε αυτούς που δεν έχουν να τον πληρώσουν -σε συνταξιούχους, σε μισθωτούς».

Οργισμένος με την πολιτική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά «τα ρέστα» από τους πολιτικούς της χώρας.

Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» ο αγαπημένος κωμικός δηλώνει ότι έχει μειώσει «κατά 40-45%» τις οικονομικές απαιτήσεις του, λόγω της κρίσης.

Αποκαλύπτει και το νέο του project, ένα ιντερνετικό κανάλι, το οποίο «συνυπογράφει» με τη Σεμίνα Διγενή. «Χρόνια τώρα θέλαμε να συνεργαστούμε με τη Σεμίνα, την εκτιμώ ιδιαίτερα και ήρθε η ώρα να συμβεί αυτό με το πρώτο ιντερνετικό κανάλι, το Mediasoup TV, που “μαγειρεύουμε” με μεγάλη όρεξη και μεράκι. Το ξεχωριστό μενού μας θα έχει πολύ ελκυστικά και πρωτότυπα “πιάτα”, που δεν “χωράνε” στην τηλεόραση και στα οποία δεν θα έχουμε τους περιορισμούς της. Το Ιντερνετ παρέχει μια ελευθερία που μας κεντρίζει πολύ: θα κάνουμε πιο “cult”, πιο προχωρημένα πράγματα, θα αφήσουμε ριάλιτι και φτήνιες εκτός, με στόχο να μην προσφέρουμε “μία απ’ τα ίδια”. Μπάφιασε το κοινό και θέλει κάτι καινούργιο, είτε πρόκειται για σίριαλ είτε για εκπομπές, είτε για ειδησεογραφία».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν διστάζει να πει ότι διαφωνεί με την πληθώρα των τουρκικών σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση. «Καταλαβαίνω πως το φτηνό προϊόν κλείνει τρύπες σε τέτοιες εποχές, απλώς η υπερβολή και η “μόδα” με ενοχλεί. Βάλε μια-δύο σειρές, αν σε βοηθούν και σου λύνουν τα χέρια, αλλά μην καπελώνεις τους τηλεθεατές με τουρκικές σειρές που ‘ναι φτηνές, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Ο κόσμος θέλει να δει ελληνικές σειρές, με ελληνικούς διαλόγους, με αγαπημένους του ηθοποιούς, με δικές του καταστάσεις. Πρέπει να στηριχθεί η ελληνική μυθοπλασία ξανά».

24wro

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.