Δολοφόνησαν τον Κωστή; Από το site της Αγγελικής Νικολούλη



Δολοφόνησαν τον Κωστή;

Δολοφόνησαν τον Κωστή;

Από το site της Αγγελικής Νικολούλη

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύπτεται στην περιοχή Κοζάνης Γρεβενών με θύμα έναν νέο άνδρα.
Το ύψος του, η ηλικία του και το χρονικό διάστημα του θανάτου, ταιριάζουν με τα στοιχεία του Κωστή Πολύζου του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, που αναζητούσε η εκπομπή την περασμένη Παρασκευή. Ένα πρόσθετο στοιχείο που ενισχύει αυτήν την εκδοχή και δημιουργεί καυτά ερωτήματα, είναι ότι ο νεαρός βρέθηκε θαμμένος κοντά σε κτήμα που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του.
Ο άτυχος νέος ήταν θαμμένος σε βάθος 70 περίπου πόντων στη θέση Πασά Γεφύρι. Η περιοχή βρίσκεται στα σύνορα των νομών Κοζάνης – Γρεβενών κοντά στη Σιάτιστα όπου έμενε ο Κωστής Πολύζος. Την αναγνώριση δυσχεραίνει η κατάσταση του πτώματος αφού ήταν καταφαγωμένο από τα σκυλιά και τα άγρια ζώα της περιοχής. Το βρήκε τυχαία κυνηγός την περασμένη Κυριακή αλλά ειδοποίησε τις Αρχές μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.
Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή, δήλωσαν στο «Τούνελ: Ευχόμαστε να μην είναι το παιδί μας και περιμένουμε από την Αστυνομία τα νεότερα. Μας παραξενεύει το γεγονός ότι το πτώμα βρέθηκε κοντά σε ένα κτήμα που διατηρούμε σαν οικογένεια και έχουμε εκεί τα μελίσσια μας.
anikolouli.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.