Πτολεμαΐδα:Διεγράφη η Ιωάννα Ανδρονικίδου από τον συνδιασμό



antronikidou_ioanna_ptol346536Σε διαγραφή της προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας και μέλους του συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα» Ιωάννας Ανδρονικίδου προέβη η επικεφαλής – δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου απόφαση που κοινοποίησε στην πρώην στενή της συνεργάτιδα λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι επικαλούμενη  τον λόγο της μη δυνατότητας συνεργασίας της κ. Ανδρονικίδου με την ίδια και την  παράταξη.

Σε δηλώσεις της η Ιωάννα Ανδρονικίδου είπε ότι σκοπός της απόφασης αυτής είναι η μη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για το απόγευμα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου σχετικά με τον αγώνα για τη μη απαξίωση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας γιατί την έχει εκλέξει ο λαός ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι την απόφαση της διαγραφής της δεν υπέγραψαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Σοφία Απαζίδου και Νίκος Ελευθεριάδης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.