Λίστα για γέλια και για πολλές αγωγές…Πολύ χοντρό γέλιο και κλάμα θα πέσει μαζί , από την απόφαση του Βενιζέλου να δημοσιοποιήσει πριν από λίγο τη λίστα με τους δήθεν μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου από την οποία φυσικά απουσιάζουν όλα τα ονόματα των διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεπιχειρηματιών. Στην κορυφή της λίστας φιγουράρουν δημόσιοι οργανισμοί (ΟΣΕ, ΟΑΣΑ κτλ) στους οποίους Παπανδρέου και Βενιζέλος θέλουν να βάλουν λουκέτο καθώς και…

πολλές εταιρείες οι οποίες είναι ανενεργές ή έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες (ενδεικτικά αναφέρουμε την Πειραϊκή Πατραϊκή, την Αιγαίον , τον Κανέλλη κτλ).

Πλέον αυτών το υπουργείο δεν εξηγεί πόσα χρωστά το κράτος στις εταιρείες από ΦΠΑ , ανεκτέλεστα υπόλοιπα δημοσίων έργων και προμηθειών κτλ, ενώ είναι κατάφωρα αντισυνταγματική η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων , όπως τους είπε επίσημα η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Γι΄ αυτό λέμε ότι θα πέσει πολύ γέλιο και κλάμα μαζί αφού οι πρώτες αγωγές από τους θιγόμενους ετοιμάζονται ήδη.

kentrinews

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.