Με το συμβολικό ποσό των 100000 ευρώ νοικιάζεται το χιονοδρομικό του Καϊμάκτσαλαν για ένα χρόνο!

kaimaxtsalan976t989Με τη χαμηλή τιμή εκκίνησης των 100.000 θα διεξαχθεί ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν σε ιδιώτη από τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μακεδονία, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης πρότεινε ως την καλύτερη δυνατή λύση την εκμίσθωση του χιονοδρομικού δεδομένου οτι τα χρέη που αφήνει πίσω της η αναπτυξιακή εταιρεία της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Πέλλας (ΕΥΡΩΑΠ), αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου, στην οποία ανήκει ο χώρος του, παραχώρησε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το κέντρο για δύο χρόνια. Όμως μαζί με το χιονοδρομικό η περιφέρεια κληρονομεί και το χρέος των… περίπου 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, ο ανάδοχος -που θα αναδειχθεί με ανοιχτή δημοπρασία- θα κληθεί να καταβάλει ετησίως 100.000 ευρώ στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας ως συμβολικό ενοίκιο.

“Μέχρι τώρα περιμέναμε τα αναπτυξιακά σχέδια της κυβέρνησης, αλλά κάτι τέτοιο δεν προχώρησε, οπότε έπρεπε να βρεθεί μια λύση” τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης. Ως εκ τούτου, όπως είπε, αποφασίστηκε η διενέργεια δημοπρασίας, που θα γίνει σε λίγες μέρες, εφόσον ετοιμαστεί ο φάκελος από τους νομικούς συμβούλους της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ai-vres.blogspot.com

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.