15ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τέλης Δαϊρούσης – Νικήτρια η Κοζάνη



gipedo_kozanis_kerkidaΗ Κοζάνη ήταν η νικήτρια του 15ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που γίνεται ετησίως στη μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή και παράγοντα της Α.Ε. Κοζάνης Τέλη Δαϊρούση. Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κοζάνης, αφενός για να τιμήσουν την μνήμη του αγαπητού σε όλους Τέλη Δαϊρούση και αφετέρου για να παρακολουθήσουν την ομάδα της Κοζάνης στην πρώτη της φετινή εμφάνιση.

Αναλυτικότερα τα τρία σαρανταπεντάλεπτα παιχνίδια του τουρνουά είχαν ως εξής:

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1-3

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά η ΑΕΚ προηγήθηκε με 1-0 αλλά ένα χατ-τρικ του νεοαποκτηθέντα σέντερ-φορ της Κοζάνης Δήμου Δαλαμάρα έδωσε μια δίκαια νίκη στους ερυθρόλευκους. Η ΑΕΚ, αν και περισσότερο έτοιμη από τους αντιπάλους της που μετρούσαν μόλις μιάμιση εβδομάδα προετοιμασίας, δεν κατάφερε να πιάσει ρυθμό σε αντίθεση με την Κοζάνη που είχε αρκετές καλές στιγμές και έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια.

Στο 27′ από πάσα του Καραγεώργου ο Γιάννης Σκρέκας πλάσαρε όμορφα τον εξερχόμενο Γκαραβέλη δίνοντας το προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους.

Στο 29′ ο Δαλαμάρας ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο πλασέ.

Στο 33′ προσπάθεια και σέντρα από αριστερά του Χαματάϊ και νέο εύστοχο πλασέ του Δαλαμάρα έδωσε το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους.

Στο 44′ και πάλι ο υψηλόσωμος Δαλαμάρας με ωραίο ευθύβολο σουτ σημείωσε χατ-τρικ κάνοντας το τελικό 3-1.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Μαλούτας): Χλιαράς (30′ Καρανάνος), Σιαμπανόπουλος, Ποσινακίδης, Σαββίδης, Αραγιάς, Τζέλος, Βουρνάζος, Ντούκα, Παπαβραμίδης, Καραγεώργος, Σκρέκας.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Β. Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Πανουσάκης, Π. Παπαδόπουλος, Κάλφας, Τακίδης, Πηλικίδης, Βασιλίεβιτς, Ποζίδης, Χαματάϊ, Μπρατσιάνι, Δαλαμάρας.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 0-0

Κοζάνη και Καστοριά παρουσιάστηκαν ισοδύναμες σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες, που θα βρεθούν αντίπαλες στον ίδιο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, έδειξαν να βρίσκονται περίπου στο ίδιο σημείο από πλευράς προετοιμασίας, ενώ θα πρέπει να στοχεύσουν στην ενδυνάμωση του ρόστερ τους με περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Β. Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Πανουσάκης, Π. Παπαδόπουλος, Κάλφας, Τακίδης, Ασλανίδης (25′ Πηλικίδης), Βασιλίεβιτς, Ποζίδης, Χαματάϊ (25′ Γαβριηλίδης), Μπρατσιάνι, Δαλαμάρας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Μ. Μαυρίδης): Μουρζίδης, Ζυπίδης, Αναγνωστόπουλος, Λιόντος, Τσέπας (35′ Τσαλουχίδης), Γκέκας, Στασινόπουλος, Αμπαζής, Μπορώζης, Βελίδης, Λ. Παπαδόπουλος.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 2-2

Στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά ΑΕΚ και Καστοριά αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, σ’ ένα παιχνίδι που οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο απέναντι στην Κοζάνη. Η Καστοριά από την πλευρά της προσπάθησε να πάρει τη νίκη αλλά ισοφαρίστηκε δύο φορές από την ΑΕΚ.

Στο 30′ η Καστοριά προηγήθηκε με 1-0 έπειτα από σέντρα του Στασινόπουλου και σουτ του Μπορώζη.

Στο 31′ η ΑΕΚ ισοφάρισε με ωραίο δυνατό σουτ του Γιάννη Σκρέκα έξω από την περιοχή.

Στο 34′ η Καστοριά άλλαξε ωραία την μπάλα, με τον Μπορώζη να φεύγει μόνος του και να πλασάρει τον Πεχλιβανίδη για το 2-1.

Στο 44′ η ΑΕΚ ισοφάρισε στο τελικό 2-2 μετά από μία φάση διαρκείας. Φάουλ του Γ.Π. Μπέμπη απέκρουσε ο Κράτσιος, σουτ του Τσολακίδη και νέα θεαματική απόκρουση του Κράτσιου ενώ στην επαναφορά με κεφαλιά ο Γιώργος Κουτσοσίμος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Μ. Μαυρίδης): Μουρζίδης (25′ Κράτσιος), Ζυπίδης, Αναγνωστόπουλος, Λιόντος, Τσαλουχίδης, Γκέκας, Στασινόπουλος, Χονδροματίδης, Μπορώζης, Βελίδης, Λ. Παπαδόπουλος.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Μαλούτας): Καρανάνος (15′ Πεχλιβανίδης), Γκάλιος, Ντούκα, Σαββίδης, Κουτσοσίμος, Τσολακίδης, Βουρνάζος (22′ Σκρέκας), Γ. Π. Μπέμπης, Καραγεώργος (35′ Τζέλος), Χιντ, Σαλονικίδης.

Διαιτητές: Π. Τοπαλίδης Ι, Π. Τοπαλίδης ΙΙ, Ε. Δημητρακόπουλος.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.