Αυτά δεν γίνονται! 20 εκ ευρώ για ένα χρόνο ποδόσφαιρο!



https://i0.wp.com/www.metrosport.gr/img/2011/06/Samuel-Etoo1.jpg?w=750Την υπογραφή τριετούς συμβολαίου ανάμεσα στον Σάμουελ Ετό και τη ρωσική Ανζί Μαχατσκάλα επιβεβαίωσε παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν. Ο Ετό θα εισπράττει 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

O Καμερουνέζος παράγοντας που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ την είδηση μετέδωσε και το κρατικό ραδιόφωνο του Καμερούν (Crtv) αποκαλύπτοντας πως ο διάσημος φορ θα λαμβάνει… 20,5 εκατ. ευρώ ετησίως από το ρωσικό σύλλογο. Ετσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Πάντως τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα πως η Ίντερ απαιτεί 29 εκατ. ευρώ από την ομάδα της Ρωσίας για να τον παραχωρήσει, ποσό που απέχει από τα 24 εκατ. ευρώ που είναι διατεθειμένη να πληρώσει η διοίκηση της Ανζί για να αποκτήσει τα δικαιώματα του πρώτου σκόρερ της Ίντερ πέρυσι με 41 γκολ.

taxalia

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.