Όλα τα νεότερα για τη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου στην Κοζάνη για παιδική πορνογραφία!



astinomia_4Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι του δήμου Κοζάνης, όταν μπροστά στα μάτια τους συνελήφθη μέσα στο γραφείο του ένας συνάδελφός τους, για παιδική πορνογραφία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν την αιτία της «κινηματογραφικής» σύλληψης.

Τέσσερις αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εισέβαλαν στην κυριολεξία στο κτίριο της πολεοδομίας του δήμου Κοζάνης στο κέντρο της πόλης και στο γραφείο του υπαλλήλου, ηλικίας 43 ετών, χτες κατά τις 10.30 το πρωί. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο γραφείο και ένας ακόμη υπάλληλος, τον οποίο οι αστυνομικοί τον έβγαλαν έξω και έκλεισαν την πόρτα. Σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί βγήκαν έξω και κατευθύνθηκαν στην έξοδο του κτιρίου, έχοντας μαζί τους τον συλληφθέντα συνάδελφό τους, ενώ οι υπάλληλοι παρακολουθούσαν σαστισμένοι και απορημένοι, χωρίς να έχουν καταλάβει τι είχε συμβεί.

Μετά την παρέλευση μιας ώρας επανήλθαν οι αστυνομικοί με τον συλληφθέντα στο γραφείο του τελευταίου. Αφού παρέμειναν περίπου για δεκαπέντε λεπτά, βγήκαν ξανά από το γραφείο και έφυγαν μαζί με τον συλληφθέντα υπάλληλο. Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας πρόλαβε να ρωτήσει τους αστυνομικούς «τι συμβαίνει», για να πάρει την απάντηση των αστυνομικών ότι «πρόκειται για υπόθεση πορνογραφίας», αλλά πρόσθεσε ότι «ο υπηρεσιακός υπολογιστής είναι καθαρός και αυτό θα το διαβάσετε και στην έκθεσή μας». Να σημειωθεί ότι πρόκειται για υπάλληλο νεοσύστατης δημοτικής υπηρεσίας του δήμου Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προχώρησαν στη σύλληψη του μεσήλικου δημοτικού υπαλλήλου μέσα στην δημοτική υπηρεσία, αφού πρώτα εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη. Έτσι, έκαναν έφοδο μέσα στην πολεοδομία χτες το πρωί, όπου προέτρεψαν τον ύποπτο για παιδική πορνογραφία να τον ακολουθήσουν. Πήγαν στο σπίτι του, όπου οι ειδικοί αστυνομικής υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έκαναν «φύλο και φτερό» τον υπολογιστή, όπου βρήκαν πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας. Όπως ήταν επόμενο συνέλαβαν τον υπόδικο υπάλληλο, ενώ στη συνέχεια ξαναπήγαν στην υπηρεσία του. Εκεί εξέτασαν τον υπηρεσιακό υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε «καθαρός», χωρίς πορνογραφικό υλικό.

Ο συλληφθείς που θεωρούνταν υπάλληλος «υπεράνω κάθε υποψίας», θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι συνάδελφοί του έπεσαν στην κυριολεξία από τα σύννεφα.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.