«Δεν κατάλαβα ότι ακίδα καρφώθηκε στο κεφάλι μου»



Ανατριχιαστικές δηλώσεις θύματος της επίθεσης στο Όσλο

Καθώς η 50χρονη υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης προσπαθούσε να διαφύγει από το γραφείο της στον 11 όροφο ο οποίος είχε καλυφτεί στη σκόνη, μια ξύλινη ακίδα καρφώθηκε στο κεφάλι της.

Παρόλο που το ξύλο καρφώθηκε στο σαγόνι της 50χρονης γυναίκας και βγήκε από το μέτωπό της, η γυναίκα δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχισε έντρομη να ψάχνει τρόπους να διαφύγει.

Σήμερα, έχοντας επιστρέψει στη δουλειά της κι έχοντας επιβιώσει από τη φρικιαστική επίθεση, η κ. Nersnaes περιγράφει:

« Ήμουν στο γραφείο μου όταν άκουσα το θόρυβο της βίαιης έκρηξης. Αμέσως, ένα κύμα τρόμου εξαπλώθηκε στο γραφείο. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι στεκόμουν με την πλάτη στον τοίχο σε απόσταση τριών μέτρων από το σημείο που βρισκόμουν αρχικά. Είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Δεν είχα ιδέα ότι το ξύλο είχε διαπεράσει το κεφάλι μου μέσω του πηγουνιού μου. Υπήρχαν παντού σπασμένα γυαλιά. Συνάντησα στο χολ τον εργοδότη μου και κατεβήκαμε με ασφάλεια μαζί τις σκάλες. Του είπα ότι είχα έναν απίστευτο πονοκέφαλο. Τότε εκείνος με κοίταξε και είπε: « Έχεις κάτι καρφωμένο στο κεφάλι σου».

Η γυναίκα έκανε συνολικά 27 ράμματα.

newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.