Άλλαξε όψη το μεγάλο συντριβάνι της πλατείας της Πτολεμαϊδας από τους «Καϊλαρίστας»!



ΑΛΛΑΞΕ «ΟΨΗ» ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΚΑΪΛΑΡΙΣΤΑΣ»

Η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα της Πτολεμαϊδας «ΚΑΪΛΑΡΙΣΤΑΣ», που δημιουργήθηκε μέσα από το διαδίκτυο, συνεχίζοντας την δράση της προέβη στον καθαρισμό του σιντριβανιού που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τη συνεργασία και την συνδρομή του Δήμου Εορδαίας.

«Προχωρήσαμε στην απόφαση αυτή προκειμένου με τον καθαρισμό, το βάψιμο και την λειτουργία του μεγάλου σιντριβανιού της κεντρικής πλατείας, να δώσουμε μια νότα δροσιάς στην «καρδιά» της Πτολεμαϊδας, σε συνεργασία με το Δήμο» επεσήμανε ο εκπρόσωπος της ομάδας Πέτρος Κετσετσίδης.

«Στόχος δεν είναι ο ευπρεπισμός μόνο του συγκεκριμένου σημείου, αλλά η προσέλκυση νέων εθελοντών της πόλης σε τέτοιου είδους δράσεις, ώστε όλοι μαζί Δήμος και πολίτες ν’ αλλάξουμε την εικόνα και την αισθητική της πόλης», διευκρίνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Εορδαίας Απόστολος Χατζόπουλος.

Να σημειωθεί ότι οι «ΚΑΪΛΑΡΙΣΤΕΣ» έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα αισθητικών παρεμβάσεων σε πάρκα, παιδικές χαρές, στις όχθες της λίμνης του Περδίκκα και της ευρύτερης περιοχής.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.