Αυθαίρετο κτίριο του διοικητηρίου της Πτολεμαΐδας!



dioikitirio_ptolemaidas87tobΤην ώρα που η Ελλάδα και κυρίως οι Έλληνες πολίτες της, ζουν την Ημέρα της «Δημοκρατίας» 37 χρόνια μετά την «αποκατάσταση» της και την πτώση της 7χρονης δικτατορίας, την ώρα που οι φορολογούμενοι βιώνουν την απίστευτη «βαρβαρότητα» των μέτρων των διαφόρων μνημονίων και όχι μόνο, την ώρα που ακόμα και τα δηλωμένα περιουσιακά στοιχεία φορολογούνται (με τον πελέκι να πέφτει βαρίς) όπως στους ημιυπαίθριους κ.α  ακριβώς των ίδια ώρα (όπως για πολλοστή φορά δημοσιεύουμε) το ίδιο το «κράτος» παραμένει ο πρώτος διδάξας της αυθαιρεσίας.

Ποιος θα το πίστευε ότι το επιβλητικό (μεγαθήριο) κτίριο του διοικητηρίου της Πτολεμαΐδας χτίστηκε σε εκτός οικιστικής περιοχής (εκτός σχεδίου πόλης) και παραμένει μέχρι και σήμερα αυθαίρετο;… Μάλιστα η πολιτεία (πρώην Νομαρχία Κοζάνης, πρώην δήμος Πτολεμαΐδας και ΥΠΕΧΩΔΕ) προσπαθούν εκ των υστέρων να νομιμοποιήσουν την κατασκευή (με επέκταση του σχεδίου πόλης) και μέχρι τη στιγμή αυτή χωρίς αποτέλεσμα.

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.