Η Amy στο club των 27άρηδων…



Σε ένα περίεργο και κλειστό club μπήκε σήμερα η Amy Whinehouse.
Τελικά δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτό τον κόσμο. Ο θάνατος της Amy Whinehouse που έχει σκορπίσει τη θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές της ανά τον κόσμο βάζει την τραγουδίστρια με την μελαγχολική φωνή σε ένα club καλλιτεχνών που έδωσαν άλλη διάσταση στο τραγούδι με τις δουλειές τους και μας άφησαν νωρίς.
Σε ηλικία 27 ετών «έφυγε» από τη ζωή η Amy Whinehouse, όμως αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα βρούμε κι άλλους εκκεντρικούς καλλιτέχνες που επέλεξαν αυτή την ηλικία προκειμένου να αφήσουν «φτωχότερο» το τραγούδι.
Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1970, ο Τζίμι Χέντριξ σε ηλικία 27 ετών αφήνει την τελευταία του πνοή. Η νεκροψία δείχνει πως συνδύασε υπνωτικά χάπια με κρασί, κάτι που αποδείχτηκε αυτοκαταστροφικό για τον ίδιο.

Λίγες μόλις μέρες μετά, στις 4 Οκτωβρίου του 1970 «φεύγει» η Τζάνις Τζόπλιν. Μια από τις μεγαλύτερες φωνές του Παγκοσμίου τραγουδιού θυσιάζει την ύπαρξή της στο βωμό της ηρωίνης.

3 Ιουλίου του 1971. Σοκ στο παγκόσμιο τραγούδι προκαλεί ο θάνατος στο Παρίσι του Τζιμ Μόρισον. Ο τραγουδιστής των Doors βρέθηκε σε ηλικία 27 ετών νεκρός στη μπανιέρα του. Τα αίτια του θανάτου δεν έγιναν ποτέ γνωστά αφού αποφασίστηκε να μην υπάρξει νεκροψία…

5 Απριλίου του 1994. Ο Κερτ Κομπέιν αυτοκτονεί με καραμπίνα. Οι Nirvana χάνουν τον τραγουδιστή τους στα 27 του χρόνια και πολύς κόσμος πενθεί για έναν άνθρωπο ο οποίος με τη μελαγχολία που βγάζει στη σκηνή δημιουργεί ένα νέο ροκ κίνημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσα κακά κι αν έκαναν στους εαυτούς τους, όσο και να στεναχώρησαν τους θαυμαστές τους επειδή δεν ήταν προσεκτικοί με την υγεία τους, όλοι θα ζουν στις μνήμες μας και θα μας συντροφεύουν με τις επιτυχίες τους για πάντα…
newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.