Μουσική μετά ναρκωτικών στα Κοκκινόγεια Δράμας! – 19 συλλήψεις σε River Party



Κάθε λογής ναρκωτικά βρήκε η Αστυνομία σε ελέγχους που έκανε κατά το τριήμερο (15-17/7) διεξαγωγής River Party στις όχθες της τεχνητής λίμνης των Κοκκινογείων Δράμας και συνέλαβε συνολικά 19 άτομα, κατηγορούμενα ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος για παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών».

Το River Party είχε διοργανωθεί με θέμα τη μουσική Ρέγγε, αλλά αρκετοί από τους προσελθόντες και κατασκηνωτές δεν αρκέστηκαν στη μουσική και επιζήτησαν διαφορετικού τύπου ψυχαγωγία μέσω απαγορευμένων ουσιών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας οργάνωσε καθημερινούς ελέγχους, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, με συντονισμό δράσης διαφόρων υπηρεσιών (Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών, Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, Ομάδα ΔΙΑΣ, στελέχη του Αστυν. Τμήματος Προσοτσάνης), αλλά και επιστρατεύοντας αστυνομικό σκύλο από την Αλεξανδρούπολη, με αξιοσημείωτα αποτελέσματα:
Συνολικά διενεργήθηκε έλεγχος σε 380 άτομα (από τα περίπου 800, που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τριημέρου) και συνελήφθησαν 19 εξ αυτών (11 άνδρες και τέσσερις γυναίκες), ελληνικής, ελβετικής, πορτογαλικής, βουλγαρικής και κυπριακής υπηκοότητας.

Στη διάρκεια των ελέγχων τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν (φωτό):
192,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 127,9 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης, 14,7 γραμ. ναρκωτικής ουσίας MDMA, 1,3 γραμ. άγνωστης λευκής σκόνης, τέσσερα χαρτόνια εμποτισμένα με τη ναρκωτική ουσία LSD, καθώς και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Ανακριτή Δράμας και η Αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία εναντίον τους.
Το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης ενεργεί έρευνα για τη νομιμότητα διοργάνωσης της εκδήλωσης από εταιρία της Θεσσαλονίκης
kavalanet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.