Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες του Hollywood;



https://i0.wp.com/www.queen.gr/media/k2/items/cache/6d05fd618b1bffb2f6b1b5921094245e_M.jpg?resize=166%2C146Πόσα μηδενικά έχουν οι λογαριασμοί των διάσημων star; …

Η Αngelina Jolie και η Sarah Jessica Parker, είναι οι δυο πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί για το 2010 σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

Η Jolie, με 30 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, τερμάτισε πρώτη στη μάχη των μηδενικών μαζί με τη Sarah Jessica Parker, που κέρδισε τα περισσότερα από προϊόντα ομορφιάς τα οποία λανσάρει με την επωνυμία της.

Στην 3η και 4η θέση, ισοψηφεί η αιώνια αντίζηλος της Jolie, Jennifer Aniston με τη Reese Witherspoon. Τα κέρδη τους για την χρονιά που πέρασε ανέρχονται σε 28 εκατομμύρια δολάρια.

Στην 5η και την 6η θέση της λίστας, βρίσκονται άλλες δύο διάσημες κυρίες, η Julia Roberts και η Kristen Stewart, με έσοδα του ύψους των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την 7η θέση καταλαμβάνει η Katherine Heigl με 19 εκατομμύρια δολάρια την 8η, η Cameron Diaz με 18 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την
9η θέση η Sandra Bullock με 15 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, στη 10η θέση τερματίζει η Meryl Streep με 10 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν πληρώνονται και άσχημα τα κορίτσια εκεί στο Hollywood!

queen.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.